Модния бранд  AVIN boutique посрещна пролетта с цветното насторение на разкошната си колекция Пролет/ Лято 2017 и едни от най-популярните лица от модния подиум . Специално за ревюто дефилираха Мис България Марина Войкова, моделите Куини Алис Николова и Никол Николова.
Със стилно събитие в столичния Marionette Bar & Dinner бяха представени най-новите модни предложения на бутиковия бранд за сезона. Сред луксозната атмосфера, препълнения клуб Marionette събра гости и приятели, жадни да се запознаят с последните тенденции за Пролет/ Лято 2017.
Основният акцент в колекцията е поставен върху ефирната красота и чувственост, като всеки модел е изработен със специално внимание към детайла, кройката и материята.
Гостите се заредиха със свежа енергия и преоткриха пролетната палитра с ярки цветове и горещи тропически тонове.
В последната част на ревюто моделите дефилираха в официални визии с разкошни рокли от копринен шифон, които с лекота улавяха сияещото настроение на нощта . Изяшните материи ги предизвикаха да влязат в ролята на изкусителки, но да вървят по тънката граница между загадъчност и показност.
Дизайнерите споделиха, че колекцията  е създадена не просто за специални случаи, а за да направи всеки случай специален.

Моделите от колекцията можете да откриете в бутика на
AVIN в Sofia - ул. Цар Шишман 11 или да поръчате онлайн от www.avinonline.com.
Последвайте AVIN във Facebook - www.facebook.com/avin.boutique




















Популярни публикации