Индира от "Къртицата" е новото лице на Avin boutique

Индира е с блуза с ресни (112.00 лв.) и яке Eco (169.00 лв.)




















След излизането от Къртицата, Индира Касимова спечели много приятели, искрени почитатели и натоварен график с ангажименти. Един от тях бе лятната колекция на Avin, която този сезон изненада с мисъл, концепция и вълнуваща реализация. Resort Edition представя над 36 стайлинг идеи за лятото, a снимките са повече от зашеметяващи. Индира се превъплати в няколко роли и изненада почитателите на бранда с неподправен шик и елегантност. За най-капризните беше и екстериора на снимките, за който се погрижиха декораторите от event агенция Алексис 21. Модното предизвикателство започна в едно НОВО райско кътче - обновеният комплекс Тера, който е най-горещата градска дестинация тази година подходяща за сватби на открито, луксозно парти или значимо събитие. Декораторите създадоха атмосферата на най-тузарските летни курорти от лазурния бряг, а моделите носят имената на всеки един от тях. С много настроение, prosecco и невероятни модни находки, сесията продължи над 12 ч. А Индира за пореден път доказа, че е в перфектна форма.
Причината дизайнерите да изберат Индира за своите модни арт произведения бе фактът, че тя е клиент на бранда от дълги години. Развълнувани след снимките споделиха:
"За 10 години, очарованието и е съхранено, професионализмът усъвършенстван, нежността все по-женствена, а удоволствието да си до нея - незаменимо.
Момичето, което умее да остави аромата на времето да ти говори за нея и да те предизвиква да я търсиш с очи.
Indira Kassimova е олицетворение на добрия тон, смелия дух, обаятелния образ и пример за много момичета"
С новата колекция Resort Edition дизайнрите на Avin празнуваt този дух с модата, която предизвиква чувството за свобода

Популярни публикации